top of page

OUR STORY

Om oss

Jeg heter Line og bor på Mysen i Indre Østfold. Helt fra jeg var liten jente har jeg alltid ønsket meg hund. Siden mine foreldre ikke ville ha hund, gikk fritiden med på å lufte og passe hundene i nabolaget.

Som 28-åring gikk drømmen om hund endelig i oppfyllelse! Ti år tidligere hadde jeg mitt første møte med en bichon havanais, og jeg forelsket meg helt i "Pepsi", som han het. Etter det var det ingen annen rase som var aktuell. Vilma flyttet inn i 2012, og min elsk for rasen bare vokste. De er glade, livlige, kosete og kloke.

Alle mine hunder tas med på hundekurs i mange (de fleste) varianter, både for å få godt samarbeid med hunden, men det er også utrolig god sosialisering å jobbe i større grupper. Vilma har gått valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, bronsemerkekurs i lydighet og agilitykurs. Bugg har gått valpekurs, grunnkurs, videregående 1, videregående 2, rallylydighet og agility.

 

Jeg har gått oppdretterskolen del 1 og 2, samt avlsrådskurs.

Vi har et lite oppdrett av bichon havanais, og følger selvsagt NKKs og NBHKs retningslinjer for avl. Fokuset vil være å lage friske hunder, som er rasetypiske i sinn og skinn.

Ta kontakt om du ønsker å slå av en hyggelig hundeprat eller om du har noen spørsmål. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden.

bottom of page